Vijest
30.04.2015

Akademska donatorska večer

U organizaciji Sveučilišta u Zagrebu i Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu (NZPUSS) u ponedjeljak 4. svibnja 2015. u 20 sati održat će se Akademska donatorska večer.

Donatorska večer održat će se u Francuskomu paviljonu Studentskoga centra u Zagrebu pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Druženje je organizirano s ciljem promicanja važnosti potpore učeničkom i studentskom standardu u Republici Hrvatskoj, a okupit će predstavnike diplomatskoga zbora, predstavnike različitih institucija, zaklada i udruga civilnoga društva, gospodarstvenike, predstavnike akademske zajednice, predstavnike medijskih kuća i dr.

Akademska donatorska večer u cijelosti će biti posvećena promociji studenata, učenika i stipendija, a organizira se s ciljem prikupljanja donacija za potporu novoj generaciji stipendista. U tu svrhu osmišljen je program kojim će se na donatorskoj večeri prezentirati različite aktivnosti studenata Sveučilišta u Zagrebu i stipendista Zaklade, kao i njihova izvrsnost, kreativnost te postignuća koja su ostvarili tijekom studiranja. U glazbenom dijelu programa sudjelovat će studenti Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu.

Najniža vrijednost pozivnice za Akademsku donatorsku večer iznosi 500 kuna.

Svoju donaciju možete uplatiti na račun poslovne banke Sveučilišta u Zagrebu:
Privredna banka Zagreb
IBAN: HR9823400091100010475
Poziv na broj: 1116

                     
 
      
 


Top