Vijest
18.11.2013

Dani otvorenih vrata HAZU


Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti organizira 3. dane otvorenih vrata u utorak i srijedu 19. i 20. studenoga  2013. od 10 do 19 sati


Prošlogodišnje zanimanje i pohvale velikog broja posjetitelja bili su poticaj da se i ove godine organiziraju raznovrsne prezentacije, izložbe, promocije, predavanja, radionice i koncerti.

Dani otvorenih vrata počinju pozdravnim govorom predsjednika Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti akademika Zvonka Kusića, uz glazbeni program na Guarnerijevoj violini King maestra Oresta Shourgota i glasovirsku pratnju Domagoja Gušćića.

Riječ domaćina Dana otvorenih vrata HAZU

Za javnost će biti otvorena palača Akademije i njezinih tridesetak znanstvenoistraživačkih i muzejsko-galerijskih jedinica u Zagrebu, Bjelovaru, Cavtatu, Dubrovniku, Križevcima, Osijeku, Požegi, Puli, Rijeci, Splitu, Trstenom, Varaždinu, Vinkovcima, Vukovaru i Zadru. Akademici i znanstvenici pojedinih jedinica približit će posjetiteljima bogatu znanstvenu, kulturnu i umjetničku djelatnost Akademije.

Dođite i saznajte više o aktivnom djelovanju Akademije na svim područjima znanosti i umjetnosti kao i o njezinu doprinosu izgradnji suvremene Hrvatske.

Program Dana otvorenih vrata


                                  Virtualna šetnja Akademijom       



 



Top