Vijest
28.05.2015

Dani studentskoga doma "Stjepan Radić"

Ovogodišnje izdanje najposjećenije studentske domske kulturno-sportske manifestacije Radićevi dani održavat će se u petak i subotu 29. i 30. svibnja u dvorištu studentskoga doma Stjepan Radić - „Sava“, s početkom u 11 sati.

U petak će se prvi put održavati izbor za kraljicu i kralja Doma, nastupit će i improvizirana studentska klapa Cajklape, uz brojna druga iznenađenja. U subotu je pak glavni dan proslave, kada se održavaju brojne sportske igre u organizaciji zavičajnih udruga i Studentskoga odbora: turnir ulične košarke, malonogometni turnir, potezanje konopa, balote, beer pong i dr.

Projekt Radićevi dani pokrenut je 2011. u organizaciji Studentskoga odbora Stjepan Radić. Manifestacija se vremenski održava oko rođendana hrvatskoga političara, publicista i književnika Stjepana Radića, po kojemu studentski dom nosi ime. U njemu stanuje više od 4300 studenata i već se tradicionalno, četvrtu godinu za redom, prije početka ljetne stanke održava manifestacija s ciljem promicanja zajedništva, sporta i kulture među svim stanarima i njihovim prijateljima te kolegama.

Tijekom manifestacije studentima i ostalim posjetiteljima dijelit će se časopis studenata SD-a Stjepan Radić "Sava".

Proslava će završiti zajedničkom zabavom u prostoru dvorane Pauk s početkom u 22 sata.

Svoj dolazak možete potvrditi na e-adresi sd.stjepan.radic@remove-this.gmail.com

Facebook



Top