Vijest
23.03.2016

Međunarodni znanstveni kongres studenata i mladih znanstvenika biomedicinskoga područja CROSS 12

Croatian Student Summit (CROSS) dvanaesti je međunarodni znanstveni kongres studenata i mladih znanstvenika iz biomedicinskoga područja, koji će se održavati od 30. ožujka do 2. travnja 2016. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (Šalata 3b). Tema je ovogodišnjega CROSS-a Hormoni i ponašanje.

Projekt je pokrenuo Studentski zbor Medicinskoga fakulteta akademske godine 2004./2005., a kao suradnici u projekt bili su uključeni Stomatološki fakultet, Veterinarski fakultet i Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Proteklih je godina pronašao svoje mjesto kao jedan od vodećih kongresa u svom području među studentima i mladim znanstvenicima u Hrvatskoj, ali i u široj regiji.


CROSS je mjesto razmjene ideja, širenja informacija, ostvarivanja suradnje i dugoročnih poznanstava. Cilj je studente i mlade znanstvenike uputiti na važnost znanstvenih radova te sudjelovanja u sličnim događajima već u samom početku edukacije u području biomedicine. Također, omogućuje im se da na samom početku svoje karijere i istraživačkoga rada nauče važnosti sudjelovanja na kongresima kao dio njihove daljnje edukacije.

Više možete saznati ovdje.



Top