Vijest
19.05.2015

Modna revija studenata Tekstilno-tehnološkoga fakulteta

Pod pokroviteljstvom rektora Sveučilišta u Zagrebu u četvrtak 21. svibnja 2015. u 19 sati u Francuskomu paviljonu Studentskoga centra (Savska 25) održat će se modna revija diplomskih radova studenata Tekstilno-tehnološkoga fakulteta pod nazivom DIPMOD.

DIPMOD revija ove godine prerasta u manifestaciju kojoj je cilj postati vodećom platformom za predstavljanje mladih modnih dizajnera. Ove će se godine osam modnih dizajnerica (Tina Buždon, Ema Gašljević, Jelena Holec, Dijana Horvatić, Suzana Koprivnjak, Aleksandra Kostadinović, Ines Košmerl i Dina Štambuk) predstaviti tematskim kolekcijama čija su baza analitička i estetska propitivanja oblikovanja odjeće u odnosu na interdisciplinarni karakter suvremene mode

Gost večeri je hrvatska modna zvijezda Matija Čop, čije je kreacije za glazbeni spot odabrala i ekscentrična pjevačica Lady Gaga. Matija je višenagrađivani hrvatski dizajner, najpoznatiji po autorskom djelu modni objekt City Lace iz 2012. godine. Za njega je dobio prvu nagradu na natječaju Mladi, kreativni Chevrolet i nagradu Hrvatskoga dizajnerskoga društva. Ulaz je slobodan.

                                           TTF_DIPMOD2015.

 

 



Top