Vijest
13.02.2014

[MODOC] Sveučilište u Zagrebu poziva doktorande da se odazovu istraživanju u sklopu projekta Modernizacija doktorske izobrazbe

Sveučilište u Zagrebu, u suradnji sa svim hrvatskim sveučilištima, u sklopu projekta Modernizacija doktorske izobrazbe kroz implementaciju Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira (MODOC) provodi istraživanje o razvoju profesionalnih i osobnih kompetencija doktoranada.

Ovo je prvo istraživanje ovakve vrste koje se provodi na nacionalnom nivou te je od iznimne važnosti da se u njega uključi što veći broj doktoranada, kako bi se prikupili što kvalitetniji rezultati koji će se koristiti za izradu kurikuluma za razvoj dodatnih vještina doktoranada te daljnjih smjernica za provedbu i razvoj toga kurikuluma nakon završetka projekta.

Istraživanje o kompetencijama doktoranada provodi se u suradnji s britanskom organizacijom CRAC – Careers Research and Advisory Centre, jednom od vodećih organizacija u razvoju potencijala istraživača (program Vitae). To je ujedno i razlog zašto se istraživanje provodi na engleskom jeziku.

Rezultati provedenog istraživanja bit će objavljeni u Studiji o profesionalnim i osobnim kompetencijama doktoranada koja će biti javno predstavljena u travnju 2014. godine.

Ovom prilikom pozivamo doktorande svih hrvatskih sveučilišta da se odazovu istraživanju putem kratkog upitnika do 19. veljače 2014. godine.

Upitnik (kliknite na tekst)

Upitnik je anoniman, a njegovo ispunjavanje ne traje više od 15 minuta.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite na e-mail: doktorski.studiji@unizg.hr



Top