Vijest
05.02.2014

[MODOC] Sveučilište u Zagrebu započelo istraživanje o očekivanjima poslodavaca od doktora znanosti

Sveučilište u Zagrebu uvelike se zahvaljuje svim poslodavcima koji su iskazali interes za sudjelovanje u istraživanju koje se provodi u sklopu projekta Modernizacija doktorske izobrazbe kroz implementaciju Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira (MODOC), u suradnji s jednom od vodećih organizacija u području razvoja potencijala mladih doktora znanosti The Careers Research and Advisory Centre (CRAC) iz Velike Britanije.

Ova vrsta istraživanja po prvi se puta provodi na nacionalnoj razini te će doprinos poslodavaca imati veliki značaj pri daljnjem planiranju aktivnosti usmjerenih ka povezivanju poslovnog sektora i akademske zajednice s ciljem gospodarskog razvoja zemlje.

Ispunjavanje ankete ne oduzima više od 15 minuta vremena, a odgovoru se mogu pisati na engleskome ili na hrvatskome jeziku.

Anketa je anonimna, a rezultate istraživanja objavit ćemo u Studiji o očekivanjima tržišta rada, koja će biti javno predstavljena u travnju 2014. godine.

Sve koji se još nisu odazvali ovom istraživanju ljubazno molimo da odvoje malo svoga vremena te izrazite svoje mišljenje kroz kratku anketu.

Anketa (kliknite na tekst) 

Bili bismo Vam zahvalni ukoliko biste anketu ispunili do 19. veljače 2014. godine. 

Još se jednom svim poslodavcima najljepše zahvaljujemo na sudjelovanju.



Top