Vijest
01.06.2015

MoodleMoot Hrvatska 2015.

Peti MoodleMoot Hrvatska održat će se u utorak 16. lipnja 2014. u prostorijama Sveučilišnoga računskoga centra Srce. Ovogodišnji zajednički MoodleMoot organiziraju Sveučilišni računski centar u suradnji s Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.

Sustav Moodle najrašireniji je svjetski sustav za e-učenje koji se temelji na otvorenom kôdu, s više od 60 milijuna korisnika u gotovo 200 zemalja. Moodlemoot je namijenjen svima koji se bave sustavom Moodle ili su samo zainteresirani za njega, bilo s administrativne, razvojne ili korisničke strane. Cilj je u ugodnoj i kreativnoj atmosferi razmijeniti iskustva, ideje i promišljanja te steći nova poznanstva i prilike za suradnju.

Uz zanimljive prezentacije sudionika iz Hrvatske i regije, ove su godine pozvani predavači: Tim Hunt sa sveučilišta u Ujedinjenom Kraljevstvu, koji je moodlerima poznat po razvoju Quiz modula, i dr. Mark Glynn s irskoga sveučilišta Dublin City University, koji nastavnicima pomaže u primjeni novih tehnologija u nastavi, a za potrebe sveučilišta održava njihov sustav Moodle.

Cjelodnevno događanje, koje će biti tematski podijeljeno, pružit će sudionicima mogućnost da steknu nova saznanja i ideje, da se druže i steknu nova poznanstva i prilike za suradnju ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji.

Program konferencije i prijava za sudjelovanje.



Top