Vijest
11.02.2016

Na novim mrežnim stranicama prvi put uživo prikazana tribina iz aule Rektorata

Tribina Inovacije u medicini III, koja je održana u ponedjeljak 8. veljače 2016., prvo je događanje koje se iz aule Rektorata izravno prenosilo na novim mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu.




Zahvaljujući tehničkim poboljšanjima i unaprjeđenjima novih mrežnih stranica, uz sudionike tribine koji su izlaganja pratili u auli Rektorata, ovaj je događaj u izravnom prijenosu mogla pratiti i šira javnost.  

Inovacije u medicini III_veljaca2016

Inovacije u medicini III_veljaca2016

Novim mogućnostima koje nude novodizajnirane i unaprijeđene mrežne stranice Sveučilišta tako su stvoreni preduvjeti da različite skupove, konferencije i svečanosti koji se organiziraju u Rektoratu odsad prate svi zainteresirani članovi akademske zajednice, studenti, predstavnici medija i građani.

Izravni prijenos tribine iz aule realizirala je Televizija Student i studenti Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Tene Perišin. Ovo nije prva suradnja Rektorata i Televizija Student - budući da svi studentski mediji koji djeluju u okviru Fakulteta političkih znanosti redovito prate sveučilišne aktivnosti i inicijative, posebno Smotru Sveučilišta u Zagrebu.

Inovacije u medicini III_veljaca2016

Podsjetimo, Inovacije u medicini III jedna je u nizu tribina koje organizira Sveučilište u Zagrebu u suradnji s Hrvatskom akademijom znanosti i umjetnosti te partnerom Udrugom inovatora Hrvatske. Na tribini održanoj 8. veljače 2016. svoj je projekt ekološkoga stočarstva, koji se temelji na spoju izvornih hrvatskih pasmina domaćih životinja i inovacija u njihovu uzgoju i proizvodnji, predstavio prof. dr. sc. Miljenko Šimpraga, redoviti profesor Veterinarskoga fakulteta i prorektor Sveučilišta u Zagrebu.

Snimku izravnog prijenosa tribine možete pogledati ovdje.



Top