Vijest
18.02.2016

Natječaj za dodjelu godišnje nagrade 'Prof. dr. Marijan Hanžeković'

Zaklada prof. dr. Marijan Hanžeković objavila je natječaj za dodjelu godišnje nagrade za 2016. godinu. Na natječaj se prijavljuju znanstveni i stručni radovi s područja ekonomike javnog sektora na hrvatskom ili engleskom jeziku. Nagrade se dodjeljuju u dvije kategorije: jedna redovna nagrada, koja se sastoji od diplome, medalje i iznosa od 50.000 kuna bruto te jedna studentska nagrada, koja se sastoji od diplome i iznosa od 15.000 kuna bruto.


Rok za predaju natječajnih radova je 1. lipnja 2016.

Osim znanstvenih i stručnih radova s područja ekonomike javnoga sektora, također se prihvaćaju primijenjeni i teoretski istraživački radovi usmjereni na širi skup ekonomskih tema, kao što su ekonomski rast i razvoj, uloga institucija, tranzicija prema tržišnomu gospodarstvu i europske integracije

Zaklada će o rezultatima obavijestiti dobitnike nagrade i javnost do 30. rujna 2016., dok će se dodjela nagrada održati do 15. prosinca 2016.

Detaljnije informacije o Zakladi, uvjetima i kriterijima natječaja te obvezni obrazac za prijavu na natječaj, možete pronaći ovdje.



Top