Vijest
06.02.2015

Natječaj za dodjelu nagrada najboljim mladim znanstvenicima iz područja Dunavske regije

Objavljen je natječaj za dodjelu nagrada najboljim mladim znanstvenicima iz područja Dunavske regije Danubius Young Scientist Award 2015 (u koju spada i Hrvatska) za 2015. godinu. Dodijelit ć‡e se 14 nagrada, svaka u iznosu od 1.200 eura, i to četrnaestero mladih znanstvenika - po jednom znanstveniku iz svake zemlje koja je dio Dunavske regije. Svakog kandidata mora nominirati njegova znanstvena organizacija (sveučilište, akademija, itd.).

Broj nominacija po znanstvenoj organizaciji ograničen je na tri kandidata, koji moraju biti s različitih fakulteta ili odjela, instituta ili istrazivačkih skupina u sklopu određene organizacije. Međunarodna stručna prosudbena komisija utvrdit će konačnu rang-listu svih pristiglih nominacija te će najviše rangirani kandidat iz svake zemlje biti predložen za dodjelu nagrade.

S obzirom na to da kandidate nominira matično sveučilište, molimo sastavnice Sveučilišta u Zagrebu da svoje prijedloge kandidata sa svom potrebnom dokumentacijom dostave najkasnije do 6. ožujka 2015. na e-adresu: amihalic@remove-this.unizg.hr

Krajnji rok kada Sveučilište mora dostaviti nominacije je 20. ožujka 2015. Dodjela nagrada održat će se u listopadu 2015. godine.

Originalni tekst natječaja

Više informacija o natječaju



Top