Vijest
03.07.2015

Natječaj za upis na studij 'Ekoinženjerstvo'

Sveučilište u Zagrebu i Centar za poslijediplomske studije raspisuju natječaj za upis na sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij Ekoinženjerstvo u akademskoj godini 2015./2016. za stjecanje akademskoga naziva: sveučilišni specijalist/sveučilišna specijalistica ekoinženjerstva.

Pravo upisa imaju pristupnici koji su stekli diplomu sveučilišnoga diplomskoga studija ili dodiplomskoga sveučilišnoga studija iz tehničkoga i biotehničkoga područja. Pravo upisa imaju i pristupnici koji su u Republici Hrvatskoj ili u inozemstvu završili sveučilišne studije iz drugih područja, pri čemu se od kandidata, prema odluci Stručnoga vijeća studija, može tražiti polaganje razlikovnih ispita.

Prijavi treba priložiti: ispunjen obrazac za prijavu, ovjeren preslik diplome/rješenja o priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije*, životopis, prijepis svih ocjena sa studija, potvrdu o poznavanju jednoga svjetskoga jezika. Pristupnik može priložiti dodatnu dokumentaciju za koju smatra da može pomoći kandidaturi. Prijave se podnose na propisanom obrascu. Prijave koje nisu u skladu s uputama ili nisu potpune neće se uzeti u obzir.

*Pristupnik koji je stekao diplomu o završenom dodiplomskom, odnosno diplomskom stručnom studiju na stranom sveučilištu dužan je o svome trošku pribaviti i nakon prijave na natječaj dostaviti rješenje mjerodavnoga tijela o akademskom priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije i priznavanju razdoblja studija, odnosno ECTS bodova, u svrhu upisa na konkretan specijalistički studij.

Školarina  za  akademsku  godinu  2015./2016.  iznosi  8.000 kuna  po  semestru.  Za kandidate koji upisuju razlikovne kolegije troškovi školarine se uvećavaju za 4.000 kuna. Ako troškove studija plaća poduzeće ili ustanova, prilikom upisa potrebno je priložiti odgovarajuću odluku o financiranju troškova zaposlenika-polaznika specijalističkoga studija.

Rok za podnošenje prijava je 1. rujna 2015.

Sva potrebna dokumentacija šalje se na adresu:
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije (s naznakom za: EKOINŽENJERSTVO)
Marulićev trg 19, 10000 Zagreb

Kontakt osoba:
Tihana Popović
Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu
Telefon: + 385 (01) 4597 261
E-mail: ekoinz@remove-this.fkit.hr

 



Top