Vijest
18.02.2015

Okrugli stol "Inkubatori i tehnološki parkovi - čimbenici razvoja inovacijskog sustava"

U četvrtak 19. veljače 2015. u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu održat će se okrugli stol Inkubatori i tehnološki parkovi - čimbenici razvoja inovacijskog sustava.



Sveučilište u Zagrebu ovaj okrugli stol organizira u sklopu tribine Inovacije i transfer tehnologije,  poticaj gospodarskoga razvoja Hrvatske.

Okrugli stol drugi je u nizu javnih predavanja, razgovora, okruglih stolova i radionica kojima je cilj poticati i popularizirati ideju o inovacijama i prijenosu znanja sa sveučilišta i znanstvenih institucija kao temeljima inovativnog gospodarstva i izlaska Hrvatske iz krize.

Nakon uvodnog predavanja dr. Lise Cowey, stručnjakinje za inovacije na IPA SIIF projektu BISTEC - Building innovation support through efficient cooperation network, na okruglom stolu uslijedit će rasprava sudionika u kojoj će sudjelovati prorektor za informatizaciju Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Zlatan Car, direktor razvojne agencije Zagreb - TPZ d.o.o. Frane Šesnić i direktor Tehnološkog parka Varaždin d.o.o. mr. sc. Andrija Petrović.

Moderator tribine bit će prof. dr. sc. Miljenko Šimpraga, prorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu.

Okrugli stol Inkubatori i tehnološki parkovi - čimbenici razvoja inovacijskog sustava organizira Sveučilište u Zagrebu u suradnji s Hrvatskom akademijom znanosti i umjetnosti te partnerom Udrugom inovatora Hrvatske.

Okrugli stol Inkubatori i tehnološki parkovi - čimbenici razvoja inovacijskog sustava organizira se u okviru projekta BISTEC - Building innovation support through efficient cooperation network.


Poziv i program okruglog stola



Top