Vijest
09.06.2015

Ovogodišnja Kampusijada oborila rekorde brojem sudionika i posjećenošću

Ovogodišnje izdanje zabavno-sportske manifestacije održano 28. svibnja 2015. u Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj iznenadilo je brojem prijava i posjetitelja. Za natjecanja u sportovima prijavila su se rekordna 923 studenta. Organizacijski odbor morao je čak ograničiti broj prihvaćenih nogometnih momčadi, stoga je aktivno sudjelovalo ukupno 825 studenata – natjecatelja, a tijekom deset sati druženja Kampusijadu je posjetilo više od 600 studenata.

U organizaciji i provedbi Kampusijade sudjelovali su i mnogi volonteri – čak 50 njih s različitih fakulteta izdvojili su vrijeme da cijeli dan budu na raspolaganju. Svakako se može reći kako je ostvaren glavni cilj Kampusijade - spajanje zagrebačkih studenata u zabavi i druženju.

Kampusijada_kosarka2015 Kampusijada_stolni2015
Kampusijada_nogomet2015  Kampusijada_na ruku2015


Osim studentskih zborova Hrvatskih studija, Edukacijsko-rehabilitacijskoga fakulteta te Fakulteta prometnih znanosti, u realizaciji su pomogli i matični fakulteti s Kampusa, Studentski centar te Sveučilište u Zagrebu, koje je o svojemu trošku obnovilo staro košarkaško igralište i osiguralo sigurnije uvjete igranja.

Nagrade najboljim studentima dodijelili su Tomislav Paškvalin, pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i sporta, prof. dr. sc. Miljenko Šimpraga, prorektor Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Antonija Žižak, dekanica Edukacijsko-rehabilitacijskoga fakulteta, prof. dr. sc. Hrvoje Gold, dekan Fakulteta prometnih znanosti, Pejo Pavlović, upravitelj Studentskoga centra, Tamara Tvrtković, zamjenica voditelja Hrvatskih studija, Tomislav Vodička, tajnik Hrvatskih studija, i ostali organizatori.

Sve o pobjednicima možete saznati ovdje



Top