Vijest
16.12.2014

Produžetak Erasmus+ natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2014./2015.

Obavijest:
S danom 21. siječnja 2015. (srijeda) natječaj se zatvara i za prijave u svrhu podučavanja (STA) zbog popunjenja kvota. Prijave s poštanskim žigom do zaključno 21. siječnja bit će uzete u obzir za obradu, ili koje su do zaključno toga datuma predane na u natječaju naznačenu adresu.

 

S danom 13. siječnja 2015. (utorak) natječaj se zatvara za prijave u svrhu osposobljavanja (STT) zbog popunjenja kvota. Prijave s poštanskim žigom do zaključno 13. siječnja bit će uzete u obzir za obradu, ili koje su do zaključno toga datuma predane na u natječaju naznačenu adresu.
Za prijave u svrhu podučavanja (STA) natječaj ostaje otvoren do popunjenja kvota.


Sveučilište u Zagrebu raspisuje

Produžetak natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja kao i za dolazak nenastavnog osoblja iz tvrtki izvan RH u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 u akademskoj godini 2014./2015.

za aktivnosti:

  • podučavanje (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i njegovih sastavnica; nenastavno osoblje iz tvrtki izvan RH) 
  • osposobljavanje (nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i njegovih sastavnica).

 

Rok za prijavu:

  • odmah, a najkasnije do 1. srpnja 2015. Ako se u međuvremenu potroše dostupna programska sredstva, Sveučilište će ranije zatvoriti Produžetak natječaja.
  • napomena: najraniji mogući polazak na mobilnost u svrhu podučavanja tj. osposobljavanja je 45 dana od datuma dostave potpune prijavne dokumentacije.

 

Privitci:

  1. Prijavni obrazac
  2. Popis visokoškolskih ustanova s kojima su potpisani Erasmus+ međuinstitucijski sporazumi o razmjeni nastavnog i nenastavnog osoblja za akademsku godinu 2014./15. (mogućnosti razmjene za odlaznu mobilnost)
  3. Obrazac za prijavu mobilnosti u svrhu podučavanja (nastavni plan): Sporazum o mobilnosti u svrhu podučavanja (Staff Mobility for Teaching – Mobility Agreement) – nastavno osoblje 
  4. Obrazac za prijavu mobilnosti u svrhu podučavanja (nastavni plan): Sporazum o mobilnosti u svrhu podučavanja (Staff Mobility for Teaching – Mobility Agreement) – nenastavno osoblje iz tvrtki izvan RH
  5. Obrazac za prijavu mobilnosti u svrhu osposobljavanja (plan rada): Sporazum o mobilnosti u svrhu osposobljavanja (Staff Mobility for Training – Mobility Agreement) – nastavno i nenastavno osoblje 
  6. Europass obrazac za životopis
  7. Upute za prijavu na Produžetak natječaja 
  8. Tablica iznosa za životne troškove i tablica iznosa za putne troškove (iznosi izraženi u EUR) 
  9. Popis nositelja povelje Erasmus Charter for Higher Education
  10. Popis ISCED Subject area codes (str. 16-18/18) i Pretraživač ISCED kodova


Top