Vijest
15.01.2016

Profesor Akbarov sa sarajevskoga Međunarodnoga Burch Univerziteta u posjetu Sveučilištu u Zagrebu

U četvrtak 14. siječnja 2016. prof. dr. sc. Miloš Judaš, prorektor za znanost, međuinstitucijsku i međunarodnu suradnju ugostio je svoga kolegu prof. dr. sc. Azamata Akbarova, koordinatora za međunarodnu i međuuniverzitetsku suradnju na Međunarodnom Burch Univerzitetu u Sarajevu, Bosni i Hercegovini.


Nakon uvodnoga upoznavanja razgovaralo se o svim potencijalnim mogućnostima suradnje. Profesor Akbarov opsežno je predstavio međunarodne aktivnosti Burch Univerziteta kojima je cilj razvijati međunarodnu suradnju i ostvarivati kvalitetno rangiranje među sveučilištima Bosne i Hercegovine.

Prorektor Judaš izrazio je zadovoljstvo održanim sastankom i želju za razvojem međunarodne suradnje. Također, predložio je nastavak razgovora o identifikaciji zajedničkih akademskih interesa u svrhu ostvarivanja šire suradnje i afirmacije zajedničkih potencijalnih projekata.

Profesor Akbarov naglasio je već postojeću odličnu suradnju s Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu na kojemu je i na dan posjeta držao predavanje iz svojega područja.

 



Top