Vijest
21.04.2015

Svečana promocija 91 sveučilišnoga specijalista

Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras tijekom svečanosti, koja će se održati u četvrtak 23. travnja 2015. u 10.30 sati u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, promovirat će 91 sveučilišnoga specijalista.   


Riječ je o studentima koji su uspješno završili sveučilišne interdisciplinarne poslijediplomske specijalističke studije Ekoinženjerstvo, Javna uprava, Konferencijsko prevođenje, Poslovno upravljanje u graditeljstvu, Prava djece, Reguliranje tržišta elektroničkih komunikacija i Upravljanje gradom. Svi ti studijski programi izvode se u okviru Centra za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu.

Program svečane promocije započet će intoniranjem Himne Republike Hrvatske, nakon čega će se kandidatima, njihovim obiteljima i gostima obratiti rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras. Na svečanosti će uslijediti pozdravni govor prof. dr. sc. Tomislava Bolanče u ime voditelja svih sedam studijskih programa. Nakon dodjele diploma, program svečane promocije završit će intoniranjem akademske himne Gaudeamus igitur.

Više o studijima Centra za poslijediplomske studije



Top